lördag 28 februari 2009

Kaffebryggare!


Idag gick vår kaffebryggare isönder. Vi har haft en Siemens Design Porche, med termoskanna (borstad aluminium). Den har varit jättebra men jag tycker inte om den nya designen de gjort. Satte mig och letade efter kaffebryggare på nätet. Tyckte inte där var något direkt roligt. Det roligaste jag hittade var den klassiska Moccamastern. Man kanske skulle slå till med en vit - en vacker dag kanske mitt kök blir vitt hmm. Vi får väl se vad mannen har för åsikt är i det hela, han säger att min färgskala går från vitt till äggvitt - förstår inte alls vad han menar...
Är det någon som har något bra tips på kaffebryggare, vad har ni där hemma?

Ha en skön helg, här lyser solen och vårkänslorna spirar!
Kram


3 kommentarer:

 1. Kanske dum fråga men hur skriver jag i html-språk?

  Jag kommer förmodligen att lägga till något mer på signaturen så den kommer inte gå att skriva varje gång.. hmmm

  Ha en trevlig söndag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Du går in på redigera inlägg, klicka Redigera för det inlägget du hade senast där din signatur är med. Uppe i högra hörnet är där två flikar - Redigera HTML och Skriv. Om du trycker på Redigera HTML får du upp ditt inlägg i HTML skrift. Leta upp var din signatur är (i ditt sista inlägg kommer den efter "Ha en skön söndag alla mina vänner!" Sen är det klipp och klistra som gäller! Markera raderna, kopiera, gå in på ett nytt inlägg, skriv ditt inlägg, när du är klar väljer du Skriv i HTML även här. Går längst ner på sidan och klistrar in din kod. Ändra tillbaka till Skriv och där ska den va, utan ram.
  Hoppas du förstår något så när, det är jättesvårt att förklara så här känner jag. Du får gärna fråga igen. Tror att jag fått med allt. Och detta är ungefär det enda jag kan när det kommer till html-språk, så det är ingen dum fråga alls =)
  Kram Erika

  SvaraRadera
 3. Hej hopp... rekommenderar varmt den kaffebryggaren. Har en själv och den är super. Mina jobbarkompisar har en varsin (jobbar med kaffe) och enligt dom håller den i evigheter! KÖP DEN... Men jag tycker att du ska köpa den med kalklampa och en värmeknapp.. dvs 2 knappar på fronten!

  Kram Sofia.. bara kikade in!

  http:// carnebrantan.blogspot.com

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!