tisdag 25 augusti 2009

Plank

Här kommer lite bilder på planket. Jag är supernöjd med det och så stolt över min man som snickrat efter mina instruktioner. Även han var nöjd så det var ett lyckat projekt. Vi konstaterade efteråt att det var nog ett av de första projekten vi gör tillsammans där vi inte varit irriterade på varandra en enda gång. Det är nog för att han bara gör som jag säger... =)
Skämt å sido, ibland är det bara så himla svårt att förstå vad den andre tänker och menar. Men, men man lär sig väl med åren.

Fina "hattar" i zink.
Framsida
Baksida

Här ska det bli en rabatt, planerar för fullt och har idag varit en runda på Flyinge plantshop för lite inspiration. I bakgrunden ser ni pergolan som mannen håller på att göra klar. Köpte två vackra clematiser som ska få växa där så småningom.
Kram

3 kommentarer:

  1. Gisses vad ni verkar ligga i, verkar ju bli fint det där. Själv drömmer jag om att vårt räcke runt altanen skall bli vitt. Men enligt sambon ska man inte måla "tryck" virke för tidigt (altanen är nu 2 år) hm...... Roligt att planera rabatter, lycka till! / Kram Ulrika

    SvaraRadera
  2. och makeup!!!

    snyggt plank!! med snygga hattar!

    SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!