måndag 12 oktober 2009

Halloween del 1

Nu börjar höstmörkret lägga sig och idag har det varit riktigt kallt även här nere i Skåne. Det biter lite i kinderna. Jag älskar hösten och njuter i fulla drag. Idag har jag även provat en kort promenad och än så länge mår ryggen bra - nu vänder det!

Med hösten kommer Halloween och hemma hos oss är det en av favorit högtiderna. Anledning är att vår äldste son fyller år i slutet av oktober och det har blivit en hel del spök- och halloweenkalas under åren. Så även i år, fast numera heter det ju party!! Väldigt viktigt =).

Om man tycker om att pyssla till Halloween så kan jag rekommendera Martha Stewart's hemsida. Där finns verkligen allt. Själv tycker jag om att karva i pumporna och ifjol blev det förutom de vanliga ansiktena även en vacker spindel. På hemsidan finns massor av olika mönster att sätta på sin pumpa. Vi får väl se vad vi hittar på i år. Lovar att fota och visa våra kommande kreaktioner.
Här kommer i alla fall lite vackra utomhus miljöer.
Ha det skönt i höstmörket.

5 kommentarer:

 1. Hej Erika! Vilka härliga bilder du lagt upp i inlägget. Var i New York över Halloween för några år sedan och där kan de verkligen fira denna dag. Är själv inte jätteförtjust i Halloween eftersom det sammanfaller med min födelsedag. Det är en "högtid" som känns väldigt importerad men jag måste tillstå att pumpor är väldigt dekorativa. Och tända ljus kan man aldrig få för mycket av.

  SvaraRadera
 2. Oj oj, vilka pumpabilder! Lite prydnadspumpor har vi här men vi vill ha stora pumpor att skära i också. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad fina Halloweenbilder!
  Tycker det ser så mysigt ut!
  Vi brukar inte fira speciellt, mer än att nån av oss går ut och 'trick or treat'ar med barna, och en pumpa brukar det bli på bron... inte alls lika maffigt som på bilden, haha!

  Ha d gott!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Ja, säga vad man vill den kvinnan, men fantasi det har hon. Man blir verkligen inspirerad!

  Ser fram emot dina bilder på högtiden (spännande)

  Må så gott!
  L

  SvaraRadera
 5. Men vad kul att hitta hit!!
  Vilken underbar bild i början!!
  Hörs igen.
  Annika

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!