tisdag 24 november 2009

Hotellbesök

Lite bilder från min helg i Köpenhamn. Jag har ju fördelen att bo endast 45 minuter ifrån denna storstad som jag tycker väldigt mycket om. Min man arbetar dessutom där så det blir ganska många turer till vårt grannland. I helgen var vi bjudna på stor bankettmiddag med övernattning på ett helt nyöppnat hotell, Crowne Plaza, Copenhagen Towers. Byggherren hade anlitat bla det företag som min man jobbar på under byggnationen och nu bjöd de alla som varit med och byggt upp detta höga hotell på en trerätters middag med övernatting och respektive fick följa med, ca 650 personer. Väldigt storstint och gentilt tyckte jag och vi njöt i fulla drag.
Inredningen var väldigt sparsam och innehöll mycket betong. Inte riktigt min stil men stilrent och snyggt.
Blomsterdekorationerna kom under tiden vi var där och var helt sagolika. Vem skulle inte vilja ta med sig hem en sådan vas?
Utsida - väldigt modernt. Den passar mycket bra in i miljön runt omkring. Ryktena säger att det är just på detta hotell som Barack Obama ska bo på när han kommer till Köpenhamn under klimattoppmötet i december. Då kan man skryta med att man bott på samma hotell som han...


Tävla om två fina handdukar från Gant? Tävlingen hittar du här


1 kommentar:

  1. Eller så kan ha skryta med att han bott på samma hotell som du...;-)

    Häftigt att så många blev bjudna, riktigt flott! Då känner man sig uppskattad.
    Kram Britt

    SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!