tisdag 17 augusti 2010

Back in business

Imorse vaknade vi av väckarklockan för första gången på länge. En underbar ledighet tog sitt slut och våra två minsta är tillbaka på dagis. Kvar hemma är storebror och jag (han börjar skolan först imorgon) och jag har lovat honom en speldag tillsammans. Vi får väl se vem som vinner...

Jag har en del kändisbloggar som jag följer bla Maria Montazami och Laila Bagge. Min absoluta favorit är dock Charlotte Perrelli. Jag diggar denna hårt arbetande ensamstående kvinna som alltid ser lika fräsch ut. Igår hade hon en gästbloggare som skrev väldigt inspirerande och hennes text träffade mitt i prick för mig.

Här ett utdrag från Malin Johansson

"Din tid – Ditt liv – Ditt ansvar.

Alla dessa undanflykter och ursäkter.
Jag har inte tid, jag har barn, jag jobbar, jag är sjuk, jag är ensamstående, jag har vänner som jag ska hinna träffa. Det är ditt ansvar att vara rädd om dig och ta hand om dig själv.
Ditt ansvar att göra det bästa du kan för att må bra så att du kan få ett långt och meningsfullt liv.
Det är ditt liv ffs!
Dina vänner, familj, barn har väl det mycket trevligare med dig när du mår bra?
Det är väl även ditt ansvar att vara en god förebild? Visa att motion och rörelse är något av det viktigaste människokroppen behöver för att fungera?"

Fortsättningen hittar ni här och den är lika läsvärd.

Så nu är det dags att ta tag i mina extrakilon och göra något åt mitt liv, har verkligen laddat med hemmaträning så att jag inte kan skylla på något, nu vill jag bara att min kära struma ska jobba med mig och inte mot mig som den gjort de senaste åren. Tror jag får sätta upp en liten ruta till vänster där jag visar mina framsteg, allt för att öka pressen =)

Den här bilden är inspiration för mig!
Hoppas ni alla får en inspirerande och underbar dag.

2 kommentarer:

 1. Det är toppen med press! Jag började min blogg som en viktblogg och det fick fart på mig. Men nu har jag landat i en lagomvikt på ngt sätt så det är inte lika mkt fokus och då mår jag även bättre.
  Heja på dig i ditt nya "Erikaliv".

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag behövde också höra det där! En bra push!

  kram britt

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!