fredag 29 oktober 2010

Halloween

Mannen och jag tillbringade kvällen igår med vår stolta 9-åring. En god middag på O´Learys följt av bowling. Supermysigt och så skönt att spendera tid med bara Ludwig för en gångs skull. Det är inte så lätt det där att fördela tid ibland. Ludwig var helnöjd och somnade leende under sin nya disco kula som mormor och morfar satt upp undertiden vi var iväg.
Halloween i helgen. Är det något ni firar eller bara en tramsig högtidigt som går förbi? Själv tycker jag det är ganska mysigt med höstfärgerna och pumporna med ljus i. Vi behöver lite extra ljus nu. Här hemma har det firats väldigt mycket de sista åren eftersom vår stora pojke fyller år vid just denna tiden. I år valde han dock annat firande och lådan med halloween saker har inte ens kommit upp. Så jag njuter av alla er andra istället som har pyntat och gjort fint utomhus. Nästa år kommer jag igen.

Behöver ni mer inspiration till era pumpor så är det bara att kolla in mästarnas mästare Martha Stewart HÄR

Se upp för spökena i helgen =)

2 kommentarer:

 1. Åh vilken underbar trappa!!! MÅSTE jag göra! Ska bara plocka undan allt annat som står där först....
  Vad mysigt att bara ta hand om ett barn så! Klart det uppskattas och blir ett minne för livet.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack finaste! Ja nu får du allt sätta fart =)

  Gud vilken bra idé!!!!!!!! HAde varit skitskoj!!!! Asså JAAAAAA! Beställer tågbiljetter jättetidigt så kostar ju inte resan ngt ju!!! JAAAAAAA!!
  (tydligt svar eller?)

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!