fredag 22 oktober 2010

Släktträd och återigen sjukhusbesök
Hittade de här fantastiska förslagen på släktträd hos Martha Stewart
Det skulle vara roligt och ta sig tid och gå igenom släkten och göra en släktvägg. Tänk om man hade lyckats med att hitta foto så att barnen verkligen kunde se alla sina släktingar. Tror bestämt jag lägger detta projekt i "att göra" mappen.

I helgen är det kalas som gäller. Sonen ska har kalas på Laserdome, mannens kusin fyller 20 år och min kära svägerska har fyllt 30 år. Får nog leva på nutrilett hela nästa vecka .

Vi laddar också för ännu ett sjukhusbesök... Känns som det aldrig tar slut (vilket det i och för sig inte heller kommer göra på många år). Lill-loppan ska göra ett glukagontest. Hon växer dåligt och på detta sätt kan man tydligen se om hon producerar tillväxthormoner eller ej. Inlagd på måndag och får komma hem igen på tisdag. Så det blir till att leta upp litteratur, pyssel för lill-loppan och annat som vi kan fördriva tiden med.

Hoppas ni alla får njuta av en skön helg och så ses vi igen på tisdag.

2 kommentarer:

  1. När jag väntade min första (för 16 år sedan...) så fick jag tid att sitta på biblioteket och släktforska, det var jättekul och är fortfarande kul att ha och numer slipper man väl "biblan" och kan ta det via datorn tror jag.
    Hoppas det går bra och tiden går fort på sjukhuset.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Åh vad fint!!! Gilla idén med väggen massor!!!!

    SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!