fredag 10 december 2010

Fantastisk dag!

Hade en helt underbar dag igår, födelsedagsfika med älskade Fnulan som fyllde år. Vi har känt varandra hela livet men egentligen inte känt varandra ändå... Vi var båda tvungna att blir 35 + innan vi förstod hur mycket vi har gemensamt. Till våren åker vi till mammablogg galan tillsammans och jag längtar sååå! Tusen tack Malin för en underbar dag!

Som grädde på moset kom jag också in på en efterlängtad utbildning! Ser verkligen fram emot att sätta tänderna i denna kurs. Det får bli två turer till Växjö men det kan jag väl orka med.

Bostadens utformning,

7,5 högskolepoäng

Bostadens utformning ritning och inredning

Bostadens inre miljö skapas huvudsakligen utifrån funktionalitet, men personlig stil har en given plats i sammanhanget. Kursen ger grundläggande kunskaper om bostadens utformning, planlösning, möbel- och inredningsdesign.

Utifrån kunskapen om hur bostaden utformas får du använd ning för din kreativitet i genomförandet av en uppgift där du presenterar produkter eller lösningar för den inre miljön. I kursen ingår föreläsningar, seminarier och studiebesök. Kursen genomförs som distanskurs kompletterat med campussamlingar.


Nu inväntar jag älskade mannen som kommer hem ikväll, det får nog bli lite god mat och ett glas vin för att fira.
Ha en skön helg allihop!


4 kommentarer:

 1. Tack finaste!!!!! Ja det klickade på nytt, gammal kärlek rostar aldrig ;) Vi ses snart igen och nu ska vi bosätta oss på bibblan med kaffetermos och lunchmackan!

  Puss

  SvaraRadera
 2. Vinnaren av presentkort på Pixelbyrån är utsedd, se om du vunnit på www.fnulan.se

  Tack för ditt deltagande och under dagen kommer en ny tävling!

  Fnulan

  SvaraRadera
 3. Välkommen att skicka iväg ett mejl till mig med kontaktupgifter. albin@pixelbyran.com / Albin

  SvaraRadera
 4. Låter som en spännande kurs :)

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!