tisdag 20 mars 2012

Pang sa det bara!


Ja här blev det lite tyst. Jag skulle ju visa er fantastiska vårbilder från Paris men ödet ville något annat. Det var i torsdags som jag skulle lyft tillsammans med sex andra goa tjejer. En helg när jag bara skulle få vara jag, inte mamma, inte sambo, utan bara jag, men så blev det alltså inte.

Natten mellan onsdag och torsdag blev lill-loppan magsjuk och vid halv fyra på morgonen konstaterade jag, mellan blöjbyten, tvättning och massor av tårar, att jag inte skulle kunna åka. Risken för att bli sjuk själv var ju ganska överhängande och dessutom ville jag ju inte smitta ner mina fina reskamrater. Så det blev inget jag, det blev sjukstuga för hela familjen istället.

Nu är ju jag av den tron att allt som händer har en mening, har dock inte riktigt förstått riktigt ännu vad meningen var med detta men det dyker väl upp en dag när jag minst anar.

Så istället för vackra Paris får ni istället en ensam liten krokus!

Kram på er alla

5 kommentarer:

 1. Men nej så tråkigt......stackars dig och stackars lilla loppis.

  *KRAM

  SvaraRadera
 2. Familjen går först!! Du får uppleva Paris med din fina sambo istället.
  kram

  SvaraRadera
 3. Usch vad jag tycker synd om dig!! Så himla typiskt. Är det inte?? Hoppas verkligen att du kan få komma iväg snart! Har själv en dröm om att få åka till Paris... Vi kanske ska åka?:-)

  Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Men nej vad tråkigt! Förstår att du är besviken! Hoppas att vi ses på fredag, kikade in här för att se vem du var inför Popprinsessans träff. KRAM!

  SvaraRadera
 5. Nä vad snopet, du som såg fram emot det så mycket! Hoppas du får igen det dubbelt upp :) något bra kanske väntar...

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!