söndag 22 mars 2009

Utfärd!

Idag tog vi en tur ner till Österlen och Kiviks musteri. Vi åker ner med jämna mellanrum och handlar i deras butik. Med tre barn går det en hel del juice och dricka och handlar man i butiken blir det lite billigare än i affären. Dessutom är det en jättemysig tur. Vi kör en runda i Vitemölle och genom Kivik. Det är så otroligt fint där nere. Det är också roligt att se skillnaden från nu och en dag i juni. På sommaren är där fullt av turister och en helt annan rulijans.

Denna gången passade vi på att gå en tur i Äpplets hus, ett litet museum som ligger bakom butiken. Det är halva inträdet under mars månad, så vi passade på.
Där fanns historia om Kiviks musteri och en hall som visade hur det ser ut i fabriken. En trevlig tur.
Har ni vägarna förbi Österlen i sommar är det definitivt värt ett besök.

Nu ska jag ut i trädgården och fotografera vårtecken. Humlebacken har en super mysig utmaning.
Ha en skön söndag!
Kram

5 kommentarer:

 1. Underbart! Nu vet jag vart jag ska turista när jag hälsar på i Skåne.Har ju hört talats om Kiviks musteri, men hade ingen större koll. Mysigt med butik där året om, skulle nog handla mycket där om jag bodde nära :-)Det måste vara för turismen.
  Ha de'!

  SvaraRadera
 2. Hej Erika,
  klart att det inte är för sent. Ska bli kul att se vad du har hittat att fota.
  kram
  Viveka

  SvaraRadera
 3. Min kamera står under etiketter på min blogg. Lycka till.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Halloj..... oftast skriver jag info under bilderna, för jag vet att jag får frågor.... men klart jag kikar in och säger att bandet kommer från panduro, har skickat efter det. Burkar ffrån ikea.

  Kram Linda

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!