tisdag 23 juni 2009

Då var vi tillbaka i vardagen igen och jag överlevde tre nätter i en husvagn! Jag hade dessutom väldigt trevligt så det blir nog fler turer så småningom. Det trodde jag aldrig.
Vi hade en mycket trevlig midsommarhelg med gamla goda vänner som det var allt för längesen vi såg. Vi hade mycket att ta igen. High Caparall var ett fenomen och en upplevelse. Kan säga att pojkarna våra var helt sålda.

Vädret var dock ej det bästa, ömsom sol ömsom regn. Något som däremot måste gilla detta väder är ju allt som växer. Förra söndagen sådde jag ruccola i en av mina pallkragar och när vi kom hem från campingturen var det så här fint i lådan.Tänk så fort det kan gå. Tyvärr har jag inte fått sått så mycket som jag tänkt mig i år, men det tar vi igen nästa vår.

Till sist en liten tös som absolut inte ville vara med på bild idag...

Hoppas ni alla haft en skön midsommar och att det är fler än jag som njuter av det fantastiska väder som nu har kommit. Det blir mycket sol och bad.
Nu är det dags för Allsång och Morden i Midsommer - super tvkväll tycker jag.
Kram


Fortsätt gärna tävla om fina textilier från Nyblom & Kollén här

5 kommentarer:

 1. Hej hej, nej tyvärr jag inga tips för Skåne. Var där förra året men då hade jag inte riktigt fått upp ögonen för Sturehof.

  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Tack för de värmande orden hos mig. Här är vi ägare till en husvagn och trivs med det livet.... det blir dock alldeles för sällan som vi kommer iväg. Funderar på en tur till helgen.
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Så bra att du trivdes i husvagnen. Det är riktigt mysigt faktiskt även om det har blivit för trångt för vår del med en stor hund och två tonåringar.(vi lånade svärmors lilla tidigare)
  Värmen är skön men allra bäst är kvällarna tycker jag. Kram

  SvaraRadera
 4. trivas i husvagn?? hmm vet inte det jag :)

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!