onsdag 10 juni 2009

Födelsedag!

Bild från Martha Stewart
Idag fyller vår minsting Isolde två år. Det är svårt och förstå att det har gått två år sedan jag fick hålla henne i min famn första gången.

Isolde är född med en esofagus atresi och en dubbelsidig LKG-spalt, så efter hon kom till världen blev det lite tumult. Det är med blandade känslor jag ser tillbaka till den dagen. Vi fick bara ha henne hos oss i 30 minuter innan de var tvungna att lägga henne på neo intensiven för övervakning och undersökning. Den fantastiska känslan över att ha fått ett nytt liv hos sig övergick i mycket tankar, rädsla och förvirring. Att klockan tre på natten sitta och lyssna på en kirurg som försöker förklara vad som ska hända dagen efter när de ska operera, är inte lätt. Det var mycket känslor som svällade över då.

Vår lilla tös har gått igenom sju operationer under de här två åren och klarat dem med bravur. Det är fantastiskt att se hennes livs-glädje och -vilja. Hon är så otroligt stark. Ett riktigt charmtroll är hon också och lärde sig snabbt att flörta med båda ögonen.

Så idag firar vi vår egen prinsessa och är så tacksamma över att få ha henne i våra liv - hon har lärt oss så mycket.

Kram

Fortsätt gärna tävla om fina textilier från Nyblom & Kollén här

4 kommentarer:

 1. Så fint du skriver om er lilla prinsessa! Kram!

  SvaraRadera
 2. Grattis Isolde.

  Ja... vårt badkar är så mysigt. Enkelt och vackert och inga störande bubblor..... hihi, det var dessutom ganska billigt, runt 12000 har jag för mig.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj, va vackert du skriver. Det är säkert väldigt jobbigt i en sådan situation men som sagt; man lär sig massor och lär sig ta vara på alla stunder på ett annat sätt.

  Kram Britt

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag är en 16 årig tjej född med Läppspalt. Läs gärna min blogg för tips/idéer eller om du har frågor, kram<3
  http://lkgbarn.devote.se

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!