onsdag 3 november 2010

Kaffedröm!

Jag är en riktig kaffe moster! Älskar en riktigt varm kopp med lite mjölk i, mmmmm. Vi har en superfin hel. aut. espressobryggare som är fantastiskt men nu har jag hittat mig en ny dröm...Denna söta maskin står det Erika på! Bara vill ha, så nu har jag lagt ut den "gamla" på Blocket (HÄR) och hoppas på att få den såld så att denna underbara sak istället kan pryda mitt kök =)
Modellen heter Nespresso Citiz & Milk D120 och finns i många olika färger (kanske ska söka som säljare för Nespresso...) Någon som har en likadan och kan rekommendera den?

Idag har vi riktigt höstrusk i Skåne, mellanpojken och jag ska åka och simma och jag ser verkligen fram emot att krypa ner i de 34 grader varma vattnet.

Kram Erika

5 kommentarer:

 1. Å jag skulle med vilja hoppa i en varm bassäng men en som ligger massor av timmar här i från.. Hade ni en mysig dag`?
  Och jag ser framemot det goda kaffet du kommer att bjuda på!
  10 kg... BRA MÅL!!! Så det är bara att börja jobba på det! Kollar med varandra varje vecka vad som hänt eller?
  Pöss

  SvaraRadera
 2. Kort på mig i klänning.. eller hur.... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
  Ring Albin du! Han är förbannat duktig!!

  SvaraRadera
 3. Hej Erika! Är du en kaffemoster så lär du kanske tröttna på nespressokaffet.....I´m sorry! Älskade detta kaffet förr när jag drack det då och då. Men nu är det så att vi har en sådan maskin (dock ej den samma som du visar här)på jobbet och alla tröttnar. Du laddar ju med "poddar" och det blir till slut så att det inte är lika gott som en riktig kopp espresso....Även om det finns massor av sorter att välja på.Detta enligt mina kollegor som dricker varje dag. Dom säger att kaffet står dom upp i halsen! Du får gärna komma till mig på jobbet och smaka det innan du lägger ut massor av pengar på maskinen.

  Ses på lördag- kram Helen O

  SvaraRadera
 4. I love kaffe! Vilken fin kaffemaskin!! Har dock ingen erfarenhet av den sortens kaffe, så jag kan inte uttala mej!
  Hoppas du hittar det du söker och har det bra i bassängen!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi har en sån fast svart. Jag dricker ju typ 4 koppar per år så jag är ingen bra referens på kaffet... A använder den liiite oftare men inte varje vecka ens. Jag tror han tycker den är ok till den mängden han dricker. Han brygger vanligt kaffe för resten. Enkel att sköta o så är den definitivt.

  Cilla

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!