onsdag 5 januari 2011

Tårar och sovrum

Det blev många tårar igår till "Drömmen om ett leende". Många känslor som rördes upp.
Vår nioåring tittade tillsammans med mig och det blev mycket att förklara. Ludwig var så upprörd över att ingen ville leka med barnen för att de såg annorlunda ut. Det är svårt och förklara människors fördomar och ibland inkompetens men stolt över vår fina son som förstår vad som är viktigt här i livet. Nu väntar jag med spänning till nästa vecka för att få se alla fina resultat.

Två av mina kurser tar snart tar slut och jag ligger lite efter så flitens lampa lyser här hemma. Men man måste ju ta en paus emellanåt och då myser jag med en kopp kaffe och några nya inredningstidningar. I nya numret av Hus & Hem finns ett superfint reportage om Josefine Persson och hennes vackra hus i Ronneby.
Josefines inspirerande blogg In My House hittar du HÄR och hennes lika fina webshop med samma namn hittar du HÄR
Vill bara varna lite för webshoppen - man vill handla hur mycket som helst...
Bilder från In My House

Jag blev speciellt förtjust i hennes sovrum och lösningen med snedtaket. Vi har liknande vägg/tak i vårt sovrum, så jag funderar på att ta fram den kvinnliga listen och försöka övertala mannen om en liknande lösning...

2 kommentarer:

 1. Det där programmet missade jag helt. Hade varit tänktvärt att kanske se tillsammans med dottern. Ha en bra Trettondagsafton.

  SvaraRadera
 2. Åh vilket sovrum!!!!! VILL HA!!!

  Jag hoppas att det inte bara va sorgsna tårar utan glädje tårar med du fällde! För Isolde har ändå gjort ngt fantastiskt en riktig kämpe och dina andra fina barn med. Man kan ju inte vara tillräcklig man kan bara försöka.. Och det gör vi ju, du och jag! Och nösta vecka ska vi babbla om alla bekymmer och glädjeämnen och släppa skolan en stund!

  Bra att du skriver av dig, många som kan få tröst av dina ord, jag får"!
  Tur jag hittade dig!!
  Puss

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!