onsdag 15 april 2009

Gardin!


Vår prinsessa fick komma hem igår och det är så skönt att ha hela familjen samlad igen. Idag har hon mest sovit så jag har passat på att sy en ny gardin till köket.

Köket är ju den plats i vårt hus där jag får hålla mig ifrån vitt (till min mans stora glädje). Hittade tyget på Stoff och Stil och tyckte det passade in bra. Den här modellen på gardin är så otroligt lätt att göra. Det lär nog bli likadana ,men i annat tyg, i fler fönster.

Den vackra flaskan
har jag ärvt av min farmor för många år sedan. Min pappa låg till sjöss som ung och flaskan är inköpt under en av hans resor på 50-talet. Jag minns flaskan så väl hemma hos min farmor och blev väldigt glad när jag fick den. Den spelar fortfarande och nu är det mina barn som frågar efter att få höra och se den lilla balettdansösen dansa. Visst är det härligt med gamla prylar!
I Skåne är det vårvindar friska idag och tvätten torkar i ett nafs, så nu ska jag springa ut och hänga upp en ny omgång.
Sköt om er alla.
Kram

2 kommentarer:

 1. Det var ju en mindre rolig påsk för er del med flickan på sjukhus. Har hon någon sjukdom eftersom du skriver att ni varit mycket på sjukhus?
  SKönt att ni alla är hemma igen i alla fall.
  Måste lägga din blogg till Bloglovin så jag inte missar inläggen.

  SvaraRadera
 2. Hej, har precis hittat hit. Mysiga härliga Skåne, ni har så ljuvligt denna årstid. Själv bor jag ungefär 100 mil norrut och visserligen har vi blå himmel och relativt "varmt" idag - men jisös vintern biter sig fast =)

  Skönt att läsa att ni fått hem dottern från sjukhus, aldrig roligt när dom små blir sjuka.

  Ha det bäst!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!