tisdag 5 maj 2009

Två brödrar

Mina goa ungar får var med idag. Tog lite bilder häromdagen när vi var på väg hem från skola och dagis. Det är 4 ½ år mellan Ludwig och Ceasar. Ludwig var med andra ord ensam med oss ganska många år innan han fick syskon. Vi var nog lite spända över hur han skulle fixa det men det hade vi inte behövt vara. Han är verkligen omtänksam och tar hand om sina syskon fantastiskt bra. De ser naturligtvis upp till honom enormt och det märks mer och mer ju äldre Ceasar blir. Storebror är det häftigaste som finns. Är han i närheten är det knappt jag duger. Syskonkärlek är något speciellt och jag hoppas de får ha den speciella känslan med sig hela livet.
Närmar sig vägen.
Ludwig talar om att man måste titta sig för. Går Ludwig själv kan jag tala om att han inte alls är så noga!
Lång vandring, Ceasar släpper inte taget om sin bror.
Kolla Ludwig, jag hittade något!
Kom nu Ceasar! Nu börjar tålamodet tryta även för en omtänksam storebror.

Ge en extra kram till familjen idag, de är det viktigaste som finns.
Kram

4 kommentarer:

 1. Ibland säger maken o jag tillvarandra -Tänk om vi bara haft ett av våra två barn! Så tomt, så fattigt det hade känts.
  Klart att barn utan syskon också kan ha det hur bra som helst men jag tror att syskon kan betyda mycket för varandra. Min mamma har inga syskon och hon har saknat det i alla år, jättemycket.
  Fina bilder!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Å vilka fina bilder du tagit! Jag håller helt med dig om det där med syskonkärlek. Min svägerska sa en gång till mig innan vi fick barn att något av den största glädje man kan känna är när man ser sina barn älska varandra och det är faktiskt sant. På något sätt vet man då att de i alla fall har varandra om något skulle hända oss föräldrar.
  Tack för tipsen på min sida förresten!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad söta dina barn är Erika! Tiden går så fort. Hoppas vi ses snart! Kram Från Zarah

  SvaraRadera
 4. Hej Erika! Försöker mejla dig ang Vita Gåvor men får tyvärr tillbaka alla mina mejl - tydligen så tycker din Mailer Demon att mina mejl är spam. Har du möjligtvis en annan mejladress som jag kan mejla till? Jag kan testa att mejla från en annan adress så får vi se vad som händer...

  Kontakta är du snäll. Jag väntar fortfarande på din post-adress också!!! Din hemliga vän har fortfarande inte fått din adress ännu och då blir det lite svårt att skicka något paket!

  mvh Karoleen
  http://blogg.karoleen.se
  mail@karoleen.se

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!