måndag 4 maj 2009

Vårtecken

Här har det varit dåligt med uppdateringar! Tiden har helt enkelt inte räckt till, det är bara att erkänna att ibland får man prioritera. Nu känns det i alla fall som jag kommit ifatt mig själv och förhoppningsvis ska jag bli flitig här igen. Jag tycker ju det är så skoj!

Dags igen för lite vårtecken. Här nere spirar verkligen allting nu, björken är utslagen och rapsen blommar. Vi har också haft en vecka med fantastiskt väder, rena försommaren. Så njut av mina bilder.
Här några vackra bilder från mina föräldrars trädgård. De har massor av liljekonvaljer som nu bara väntar på att få blomma.
Mindre trevliga vårtecken (om det nu finns sådana) är att ogräset börjat växa mellan plattorna!
Till sist min perennrabatt som verkligen har fått fart. Håller just nu på att plocka bort stenarna. Tyckte inte de var bra längre. Ombyte förnöjer!

Ha en skön vecka allihop, nu ska jag titta runt på allt jag missat i veckan.
Kram


7 kommentarer:

 1. säg till om du hittar sån färg ;)

  första är rolig, jag håller med, men nu blir det femte...... NOT FUN ANYMORE!!!

  /Linda ♥

  SvaraRadera
 2. Jag har uppdaterat min blogglista idag o bla. lade jag till din blogg då. Ok hoppas jag?
  Skönt att se att andra har ogräs, det har jag också - massor!
  Liljekonvaljer tillhör mina favoriter och jag har precis flyttat några till mina nya lund för att ha på mer än ett ställe.
  En av de roligaste sakerna med trädgård är just att göra om, som du gör med stenen. Det är liksom det som är grejen nästan. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga och våriga bilder du visar i din blogg. Blommor är verkligen såå vackert och sprider så mycket glädje.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 4. Vilket ljus du har fått i bilden med liljekonvaljen, ser riktigt läckert ut. Din perennrabatt är så söt kommer att bli jättefin när det börjar prunka och då ser du väl inte så mycket av stenen till slut tror jag. Ha en härlig dag!/Merja

  SvaraRadera
 5. Ibland måste man få ta några dagar bloggledigt! Det är så lätt att man sitter framför datorn hela tiden! Vilka fina bilder du bjuder på! Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Japp, omväxling förnöjer! Visst är det läckert när liljekonvaljerna är på väg! Hos oss dröjer det ett tag till....jag var och tittade i gräset häromdagen och de kan bara skönjas....knopparna till liljekonvaljerna

  SvaraRadera
 7. Jag såg att liljekonvaljerna kommit här med..ska nog plocka en bukett och ta in.
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!