tisdag 7 juli 2009

Önskemapp!

Jag har en önskemapp på datorn. En mapp där jag samlar bilder från bloggar, företag och andra inspirationssidor. En del av bilderna är bara drömmar eftersom de inte är möjliga i vårt hus och en del är inspirationsbilder som jag säkert kommer använda mig av efterhand som vi renoverar om i huset.
Bild tyvärr okänd
Tycker det är otroligt vackert med det vita trätaket. Vi har cirka sex meters upp till nock i vårt vardagsrum. Klätt med vitlaserad råspont. Min man ville absolut inte ha det vitt och jag ville inte ha det rått, så vitlaseringen blev en kompremiss. En vacker dag kanske den kvinnliga listen lyckas övertala honom att måla det vitt...
Bild från Slettvol
Här fastnade jag för den råa betongväggen i bakgrunden. Otroligt snyggt. Tänk om man hade vågat låta väggen var så efter putsningen. Tycker också väldigt mycket om soffborden och de stora ljuslyktorna. Denna bild skulle kunna funka i vårt vardagsrum, dock hade den råa väggen blivit vit.
Fler än jag som samlar och sparar inspiration på nätet?
Kram

3 kommentarer:

 1. Vilken bra idé! Jag har en bok jag skriver i men där går det ju inte att förmedla bilderna. Gillade den okända bilden mycket. Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag samlar bilder och bidar min tid, eller vad det heter... En vacker dag så. Trevliga bilder båda två! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ack så fina bilder du hittat. Jag skulle gärna ha en rå betongvägg här hemma men det passar liksom inte in riktigt. Men i en sommarstuga kanske... drömma kan man ju!

  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!