tisdag 1 december 2009

Ljus!

Säga vad man vill om amerikanarna, men fixa till det med ljus - det kan de! Här kommer lite ljus-bilder från Martha Stewart.
Idag har jag äntligen sytt färdigt, slagit in klapparna och satt upp julklapps kalendern. Kommer lite bilder imorgon.

8 kommentarer:

 1. Ljus är så snyggt! Ibland kan det bli mycket, men smakfullt som övre bilden, eller med "lianerna i trädet", så tycker jag det är vackert:)
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Det är mysigt med ljusslinger men inte för mycket. Lagom är bäst

  Mvh/CN

  SvaraRadera
 3. Hej min hemlige vän! Tyvärr är jag tvungen att skriva detta anonymt så att jag inte avslöjar vem jag är ;)
  Jag har haft din julgåva färdig för posten i en vecka nu men har inte kunnat åka iväg till posten när barnen varit sjuka och mannen borta. Jag skall göra mitt yttersta för att få det postat i dag. Jag beklagar detta och vet nog att jag ännu är inom utsatt tid men hade tänkt skicka paketet så fort som möjligt och glädja dig i god tid före jul.
  Med juliga hälsningar din hemlige vän.

  SvaraRadera
 4. Hejsan igen kompis!
  Jag har glädjen att meddela att din gåva är sedan i går på väg och kommer att vara hos dig nästa vecka.
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Ja, det är vackert med ljus- särskilt nu i mörkret! Vill önska dig en god jul och passa på att tala om att jag ska ha en utlottning som startar någon dag före nyår!
  Må gott!
  Anna-Karin
  hemochting

  SvaraRadera
 6. Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Jag tycker också om ljus, men vill definitivt att det inte ska vara i olika färger. Min omgivning får inte se ut som ett tivoli.
  Ha det bra!

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!