onsdag 27 januari 2010

Tillbaka igen!

Ja, här har det varit tomt länge. Ibland räcker bara inte tiden och orken till. Vi har ju en liten flicka som kräver lite extra omvård (du kan läsa lite om henne här) och ibland tar det musten av en när det samtidigt är något annat stort som händer, i detta fallet julen. Då försvinner en massa energi och jag får koncentrera mig på lite färre saker. Denna gången var det bloggen som fick ligga åt sidan. Men nu har jag laddat alla batterierna igen och är tillbaka här. Det känns superkul för jag har verkligen saknat det.

Först och främst måste jag ju be om ursäkt för att jag inte meddelat vinnaren i min utlottning. Vinnaren blev Helene med bloggen Livets Goda Stort grattis till dig. Maila mig din adress så kommer paketet på posten.

Just nu har vi full snöstorm utanför fönstret, det har varit så hela dagen. Alla barnen har varit hemma, de blev lite febriga av andra vaccinationssprutan, så vi har suttit inne i värmen och njutit av busvädret utanför. Nu laddar jag bara för snöskottning i morgon bitti...
Isolde på julafton - hon undrar nog vad det är för en konstig typ som sitter där och delar ut julklappar...

3 kommentarer:

 1. Förstår till fullo att bloggen ligger långt ner på prio-listan och familjen ligger som nr ett. Välkommen tillbaka i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Kul att höra från dig igen! Kan nog tänka mig att det tar mycket energi med allt kring Isolde + allt annat som livet kommer med.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad fin hon är lilla Isolde vars namn jag tycker är sååå fint. Välkommen tillbaka!www.majamyra.se

  SvaraRadera

Tack för att du valde att lämna en liten kommentar. Det förgyller min dag!